Het complex
  Appartementen
  Aghios Nikolaos: de stad en omgeving

- Beaches

- Excursion

- elunda

  Nature on Crete
  Prijslijst - 2019
  Reserveringen
  Cont@cts
  Photo Album
  Waar zitten we
  Award 2011
  Award 2010
  Awards 2009
    Wi-Fi Zone
   
   
    Trip Advisor

  HOME PAGE
 
Aghios Nikolaos: de stad en omgeving


De stad Aghios Nikolaos heeft zijn naam van de Byzantine kerk toegewijd aan de heilige Nicholas. Aghios Nikolaos ligt 68 km van de hoofdstad Heraklion. Ligt 37 km van Ierapetra en 72 km van Sitia.

HET MEER
Het meer van Aghios Nikolaos geeft iets magies aan de stad. Dag en nacht heerst er een romantische sfeer. Er is een myth dat het meer geen bodem heeft. De waarheid is echter anders; het meer telt een diepte van wel 64 meter.
 
Aghios Nikolaos: a view of the Lake
 
MUSEUM
Het Archeologisch Museum van Aghios Nikolaos staat als tweede op de lijst van belangrijkste museums op Kreta. Het is opgericht in 1969, met belangrijke vindingen van huizen uit de "New Stone Age" tot aan het einde van de Romeinse tijd.
WINKELS, RESTAURANTS, KOFFIEHUIZEN
U zult talrijke restaurants vinden aan het meertje en de kust waar u kunt genieten van de Griekse en Kretense specialiteiten. Natuurlijk is de internationale keuken ook aanwezig. Verder zijn er veel souvenier winkeltjes waar plaatselijke kunstvoorwerpen en souveniers worden verkocht. Er zijn ook veel winkels met mode en merk kleding in heel redelijke prijzen.
Openingstijden voor winkels zijn:
Ma, Wo, Za 8.30 14.00
Di, Do, Vr 8.30 14.00 en 17.30 20.30
Winkels en souvenier winkels zijn zomers dagelijks geopend en de hele dag lang. Aghios Nikolaos heeft een aantal moderne koffiehuizen waar u uw koffie kunt drinken en uw mail kunt checken. Iets wat tegenwoordig heel belangrijk is.
ENTERTAINMENT
Voor mensen die wat energie kwijt willen en plezier willen hebben zijn er perfecte disco's en gezellige barretjes. Voor de wat romantische type is er een open-air cinema in een mooie tuin. Deze bioscoop brengt populaire en recente films.
Verder worden er musicale evenementen gehouden bij het meer in ons open-air Theater.
 
 


Demis Rousseau

 

HAVANIA Apartments

Lasithi - Crete - GREECE
Tel + 30 2841 028758
Fax + 30 2841 028792
E-mail
: info@havania.com

HOME PAGE

Het complex Appartementen Agios Nikolaos Prijslijst - 2019 Reserveringen Cont@cts Photo Album Waar zitten we Award 2010


      ---> Powered by:  RG TEAM